Nga 5 shkurti Whatsapp vjen me risi tjetër, zhgënjehen përdoruesit

Teknologjia po ecën para dhe me hapa të mëdha e paralelisht me këtë edhe aplikacione të ndryshme për të thithur më shumë përdorues dhe për t’u bërë më tërheqës sjellin risi të ndryshme.

Mirëpo risia e radhës që vjen nga Whatsapp duket se nuk është një ide e mirë.

“WhatsApp” do të përditësojë nga 5 shkurti veçorinë që lejon të dini nëse dikush ka bërë “Screenshot” në bisedën tuaj dhe anasjelltas. Ky përditësim nuk është pritur mirë nga shumica e përdoruesve të aplikacionit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here