Vrasje e trafik droge, kush janë 12 njerëzit më të kërkuar të Tiranës. Emrat dhe krimet

Të dënuar për vrasje dhe trafik droge, mes tyre dhe 2 femra janë 12 personat më të kërkuar të Policisë së Tiranës. Të gjithë për krime për krime të rënda,.

Mes personave më të kërkuar është edhe Valentina Tufina, e cila është e arrestuar në Kosovë dhe e dënuar, për trafik droge.

Për të njëjtën akuzë ajo është dënuar edhe në Tiranë. Në listë janë edhe dy femra të tjera, të cilat janë të dënuara për mashtrime me pasoja të rënda

te-kerkuarit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here