Luftë mes krijesave në fund të detit (Foto)

Disa zhytës në Havai mbetën të habitur nga një luftë nënujore që ndodhi mes krijesave të detit.

Një çift suedez, Nickals 29 vjeç dhe Elin 23 vjeçe, ishin duke fotografuar kur një ngjalë filloi betejën me një oktapod.

Çifti kishin qenë në ujë për një orë e gjysmë para se ta vërenin skenën e përleshjes.

Pas përleshjes me oktapodin, duket se ngjala nuk kishte përfunduar, pasi sulmoi edhe çiftin. Shikojeni fotot:

392f895300000578-3826853-image-a-68_1475833760604 392f894f00000578-3826853-image-a-72_1475833783929 392f8c4700000578-3826853-image-a-76_1475833795178 392f8c1700000578-3826853-image-a-69-1475833768368_1475874706-9074408 392f8c1700000578-3826853-image-a-69_1475833768368 392f8c2f00000578-3826853-image-a-66_1475833750797 392f8c0f00000578-3826853-image-a-74_1475833790165

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here