4 truke për ta shfrytëzuar në maksimum whatsapp-in

WhatsApp tashmë është shndërruar në një aplikacion të domosdoshëm për pothuajse të gjithë ne.
Ai është në dispozicion për pothuajse të gjithë telefonat që kanë internet, është falas dhe ju lejon të dërgoni mesazhe me tekst, video, imazhe, audio, dokumente, vendodhjen tuaj gjeografike dhe të bëni thirrje telefonike VoIP.
Të gjitha këto funksione kanë bërë që WhatsApp të marrë një sukses të jashtëzakonshëm, duke arritur në shkurt të 2016 një miliard përdorues aktivë.
Pavarësisht përdorimit të përditshëm, megjithatë ju mund të mos i dini disa truke.

Këtu janë disa fakte interesante që ndoshta ju nuk e dini, të sugjeruara nga Optimaitalia.com.

1. Qasja e limituar. Nëse dëshironi të kufizoni qasjen në mesazhet tuaja, shkarko pa pagesë “App Lock” dhe krijoni një pin 4-shifror që do të shërbejë për të hyrë WhatsApp vetëm për ata që janë në posedim të tij. Ky app gjithashtu ju lejon të shtoni sigurinë edhe për ndonjë aplikacion tjetër në smartphone-n tuaj.

2. Arkivoni chat-et. WhatsApp ju lejon të arkivoni biseda që nuk doni t’i mbani të dukshme. Thjesht shtypni dhe mbani për disa sekonda gishtin në bisedë, ose lëvizni majtas dhe klikoni “Arkivo”.
Natyrisht chat-et e arkivuara nuk do të fshihen përgjithmonë dhe ju mund t’i riktheheni kur të dëshironi.

3. Kurseni internet. Duke përdorur thirrjet VoIP mund të ruani disa MB.

4. Chat-ët e preferuara. Nëse një bisedë chat-i ju dëshironi që gjithmonë ta keni në dorë, mund që përmes “starred message” t’i shënoni me yll. Kështu që ju mund të ruani bisedat tuaja të preferuara në një seksion të veçantë.
1.
Burimi: Radio 105PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here