Burg për 22- vjeçarin, kërcënonte policen me fotot e saj nudo

Gjykata e Krimeve të Rënda ka vendosur burg me 2 vjet e gjashtë muaj për 22- vjeçarin, i cili prej kohësh kërcënonte oficeren e policisë në Elbasan. Marjo Bici, pasi e kishte filmuar oficeren e policisë teksa ajo bënte dush nudo e kërcënonte këtë të fundit se do t`i publikonte fotot në rrjetet sociale në këmbim të 500 euro. Presioni i 22 vjeçarit bëri që punonjësja e policisë ta denoncojë të riun. Ndërkohë fotot dhe videot e saj nudo ishin prova kryesore ku Marjo kishte mundur ta regjistronte policen në banesën e saj teksa bënte dush. Prokuroria pati kërkuar 3 vjet burg për të akuzuarin, i cili ka përfituar nga gjykimi i shkurtuar një dënim përfundimtar prej 2 vjet e 6 muaj burg.

Ngjarja

Gjatë kohës që ishte në dush, ka dëgjuar zhurmë në dritaren e tualetit dhe ka parë një djalë të ri që po e filmonte. Ajo i ka thirrur dhe djali është larguar. Duke qenë se kallëzuesja ka qenë e zhveshur, nuk ka mundur të ndjekë djalin, i cili ka kaluar murin e oborrit dhe është larguar me vrap.

Sipas Prokurorisë, dy ditë më pas, mëngjesin e datës 26.08.2015, në derën e shtëpisë së saj ka gjetur një letër anonime, në të cilën shkruhej se “duhej të linte 500 euro pranë koshit të mbeturinave të zonës, në orën 22:00 të mbrëmjes së asaj dite, pasi në të kundërt pamjet e saj nudo në dush do të bëheshin publike në rrjetet sociale dhe në faqe të ndryshme interneti”. Me të marrë këtë letër, shtetasja R.L. ka bërë kallëzim pranë kolegëve të saj në Policinë Vendore të Elbasanit. Pas kallëzimit të saj, me vendim të organit procedues, në këtë datë, oficerja e policisë R.L. (kallëzuesja), u autorizua për të kryer veprime simuluese “dorëzim i kontrolluar i një zarfi” në vendin e paracaktuar nga letërshkruesi, duke u mbikëqyrur ky veprim nga forcat e Policisë. Mbi bazën e autorizimit, oficerët e Policisë Gjyqësore printuan nga interneti një 100 euro me numër serial (pesë të tilla), dhe i futën në një zarf, të cilin e mori kallëzuesja, dhe para orës 22:00 të datës 26.08.2015, ajo me automjet shkoi te koshi i mbeturinave, ku e kishte orientuar të hidhte zarfin letërshkruesi, dhe hodhi aty zarfin. Sapo ajo u largua, një person u afrua te koshi i mbeturinave, mori zarfin, e futi në xhep dhe u largua.

LEXO EDHE  Rilindja e plehrave në mandatin e tretë të Ramës


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here