Deville-Gjyqtarëve: A e meritoni një pagë më të lartë me të vërtetë?

Shefi i EURALIUS Rainer Deville pranoi se rrogat e gjyqtarëve janë të ulëta, por përcolli një mesazh të qartë ndaj tyre.

“Pagat duhet të jenë më të larta për gjyqtarët. A e meritoni një pagë më të lartë me të vërtetë?  Meritoni një pagë më të mirë nëse jeni gjyqtarë brenda vetes. Emërimet në KLD duhet të jenë transparente dhe të bazohen në kritere.– u shpreh Deville.

LEXO EDHE  Dhuna ndaj Ergys Gjençajt/ Basha: Produkt i modelit Rama

I pranishëm në Konferencën Gjyqësore, shefi i EURALIUS shtoi më tej, se është përcaktuar një udhërrëfyes për sistemin e drejtësisë dhe qëllimi është rritja e pavarësisë, transparencës dhe efektivitetit të gjyqësorit.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here