E mërkurë, Tetor 27, 2021
Etiketimet Tirane arme boldnew shsot domain

Etiketim: tirane arme boldnew shsot domain

Ndodh në mes të Tiranës/ Gruaja lëviz me pistoletë dhe ua...

Gjithmonë forca, ashpërsia, pasioni për armët janë lidhur dhe identifikuar ngushtë me burrat. Por ka dhe raste përjashtuese, ndonëse të rralla. Së fundmi një video...