E martë, Maj 18, 2021
Etiketimet Ojf

Etiketim: ojf

Kujdes! Edhe subjektet dhe OJF-të me status pasiv duhet të deklarojnë...

Brenda datës 31 mars, subjektet tregtare (personat juridikë) dhe OJF-të duhet të bëjnë regjistrimin e pronarit/ët përfitues në Regjistrin e Pronarëve Përfitues (RPP). Por, detyrimin...
WhatsApp DENONCO