E shtunë, Shkurt 23, 2019
Etiketimet INSTAT

Etiketim: INSTAT

Krahu i punës në Shqipëri, më i liri në rajon dhe...

Krahu i lirë i punës llogaritet të jetë më i lirë në rajon dhe BE. Kosto orare mesatare për një të punësuar në Shqipëri...

Turistët preferojnë Shqipërinë edhe në dimër

Turistët e huaj  nuk po e preferojnë Shqipërinë vetëm në verë për bregdetin e bukur, por edhe në dimër. Të dhënat e Institutit të Statistikave...

Raporti, ja për çfarë shpenzojnë më shumë shqiptarët

Çmimet e ushqimeve bazë dhe pijeve joalkoolike kanë rënduar xhepin e shqiptarëve në muajin shkurt. Statistikat zyrtare të INSTAT tregojnë se inflacioni për muajin shkurt...