E shtunë, Janar 19, 2019
Etiketimet Damian Gjiknuri

Etiketim: Damian Gjiknuri

Koncesioni i fushave të naftës, Gjiknuri favorizoi kompaninë e lidhur me...

Më 9 maj, ministri i Energjisë dhe Infrastrukturës Damian Gjiknuri urdhëroi ngritjen e një grupi negociator për lidhjen e marrëveshjeve hidrokarbure për vendburimet Cakran-Mollaj,...

Qytetarët në burg, Ardian Çela dhe Gjiknuri le pa drita gjysmën...

Ndërkohë që burgjet janë mbushur me qytetarë të varfër, pasi nuk mund të paguajnë energjinë elektrike Ardia Çela drejtori i OSHEE dhe ministri i...