E martë, Prill 20, 2021
Etiketimet BB

Etiketim: BB

BB: Shqipërisë i duhen 8 vite e 9 muaj të rikuperojë...

Shqipëria është një vend shumë i ekspozuar nga katastrofat natyrore. Banka Botërore ka publikuar një raport të indeksit të rreziqeve ku theksohet se tërmeti...

BB: 20% e firmave shqiptare kanë nisur apo rritur biznesin online...

Karantina nxiti e-commerce globalisht dhe ashtu si kudo në Shqipëri bizneset u përpoqën që të përshtateshin me kushtet që kishin drejt një tregtie online...

BB: Ushqimi i 60% të të varfërve në Shqipëri, thuajse si...

Duke analizuar zhvillimin e qëndrueshëm global të përcaktuar në objektivat e Kombeve të Bashkuara, deri në vitin 2031, Banka Botërore gjeti se, ende një...

Studimi i BB, 10 % e popullsisë në Tiranë dhe 6%...

Banka Botërore analizoi së fundmi se 10 për qind e popullsisë në Tiranë dhe 6% e popullsisë në Durrës jetojnë aktualisht në ndërtesa me...

Projekti për turizmin, qeveria kërkon edhe 33.85 mln USD tek BB...

Qeveria shqiptare ka kërkuar që projekti për Zhvillimin e Turizmit dhe Integrimin Urban i nisur pak vite më parë me fokus katër bashki të...

Ndihma e BB për Covid-19: 32 ambulanca, 300 punonjës vullnetarë shtesë

Banka Botërore ka zbardhur dokumentin e miratuar nga Bordi që mbështet Shqipërinë me 15 milionë euro, për të përballuar situatën e krijuar nga COVID-19....

Kriza në Shqipëri / BB: Vendet e punës do të shkatërrohen,...

Ekonomia shqiptare pritet të vuajë shenja të përhershme në ekonominë e saj të lena nga kriza që po shkakton COVID-19. Në një raport të...

Shqipëria dhe Kosova, vendet më të prekura nga kriza ekonomike/ Paralajmërimi...

Një vlerësim i Bankës Botërore sugjeron se Shqipëria dhe Kosova do të jenë vendet që do të vuajnë më shumë ekonomikisht nga kriza e...
WhatsApp DENONCO