E hënë, Shtator 23, 2019
Etiketimet AKU

Etiketim: AKU

Kujdes edhe me kripën kur e blini/ AKU bllokon rreth 23...

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kontrolluar zbatimin e legjislacionit në fuqi nga operatorët e biznesit ushqimor (OBU) të cilët kanë si aktivitet importimin, përpunimin...

AKU në shërbim të oligarkëve, bllokon 14.5 ton birrë gjermane në...

Një sasi prej 14.5 ton birrë me origjinë gjermane është bllokuar nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit dhe dogana Durrës. Sasia e birrës kishte ardhur tranzit...

Filetot e brazilit që po rrezikojnë shqiptarët/ E vërteta e frikshme...

Tregu dhe marketet shqiptare janë të mbushura më produkte mishi importi pa etiketë, si për origjinën, ashtu dhe për importuesin, përdorimin etj, të tjera...

AKU jep alarmin për cilësinë e plehrave kimike në bujqësi

Të gjithë operatorët që importojnë plehra kimike për sektorin bujqësor pa kriter do të ndëshkohen. Autoriteti Kombëtar i Ushqimit nisur nga shqetësimet e fermerëve, në...