• Kontakt
Sunday, June 8, 2025
BoldNews.al

Nuk ka rezultat
View All Result
  • KRYESORE
  • INVESTIGIME
  • OP-ED
  • VETTING
  • AKTUALITET
  • POLITIKE
  • SPORT
    • Euro 2024
  • TE TJERA
    • PRIVACY POLICY
    • KONTAKT
    • EKONOMI
    • SHENDETI
    • SHOW BIZ
    • KULTURE
    • POLITIKE
    • KRONIKE
    • TEKNOLOGJI
    • VIDEOT KRYESORE TE DITES
    • VIDEO
    • BOLD BLOG
    • FOTOGRAFI
    • HOROSKOPI
    • NDRYSHE
    • RAJONI
    • BOTA
    • SOCIALE
  • ZGJEDHJE 2025
  • KRYESORE
  • INVESTIGIME
  • OP-ED
  • VETTING
  • AKTUALITET
  • POLITIKE
  • SPORT
    • Euro 2024
  • TE TJERA
    • PRIVACY POLICY
    • KONTAKT
    • EKONOMI
    • SHENDETI
    • SHOW BIZ
    • KULTURE
    • POLITIKE
    • KRONIKE
    • TEKNOLOGJI
    • VIDEOT KRYESORE TE DITES
    • VIDEO
    • BOLD BLOG
    • FOTOGRAFI
    • HOROSKOPI
    • NDRYSHE
    • RAJONI
    • BOTA
    • SOCIALE
  • ZGJEDHJE 2025
BoldNews.al
Fillimi NDRYSHE

Receta që nuk ju shëndosh, hani sa të doni…

08:23 : 17/03/2019
në NDRYSHE

Gjoksi i pulës është edhe pjesa më e shëndetshme, ndaj mund të hani sa të doni kjo pjatë.

Përbërësit për 4 persona: 4 gjokse pule, 3 lugë vaj ulliri ose gjalpë, 1 qepë e vogël, e grirë imët, kripë e piper, 250 ml lëng pule i valuar, 3-4 lugë lëng limoni i saposhtrydhur, 4 thelpinj hudhër, 1 lugë e vogël spec i kuq pluhur, 150 g pana për kuzhinë, mundësisht me yndyrë, 2 lugë majdanoz i grirë, 1-2 lugë të vogla niseshte misri, për të trashur salcën dhe ½ limon i prerë në feta të holla.

Përgatitja: Në një tigan hedhim vajin dhe skuqim gjokset e pulës nga të dyja anët, me zjarr të fortë. I heqim nga zjarri dhe i vendosim mënjanë në një pjatë.

Skuqim qepën në tigan derisa të bëhet si transparente, shtojmë hudhrën dhe specin pluhur.

I përziejmë me lugë druri me shpejtësi, i rregullojmë për kripë e piper. Vendosim mishin përsëri në tigan bashkë me lëngun e limonit dhe lëngun e pulës. I lëmë në zjarr për 10 minuta me kapak gjysmë të mbyllur dhe më pas e heqim, që salca e krijuar të trashet pak.

Lexo edhe:

Stresi ju bën të hani më shumë? Ja 5 mënyra të thjeshta si mos të bini “pre” e këtij oreksi

Cilat janë këshilla kryesore të dietologes amerikane, për të humbur peshë?

Shtojmë panën, majdanozin dhe vendosim nga një fetë limoni mbi secilin gjoks të pulës.

E lëmë tiganin për 5 minuta në zjarr të avashtë. Nëse dëshironi një salcë të trashë, tretni niseshte me pak ujë të ftohtë, shtojeni në tigan dhe pas 2 minutash hiqeni nga zjarri. E shërbejmë me oriz të bardhë ose thjesht me feta buke.

Etiketa: gjoks pulepeshereceta

Lajme të lidhura

SHENDETI

Stresi ju bën të hani më shumë? Ja 5 mënyra të thjeshta si mos të bini “pre” e këtij oreksi

21:23 : 10/12/2024
SHENDETI

Cilat janë këshilla kryesore të dietologes amerikane, për të humbur peshë?

22:44 : 06/10/2024
SHENDETI

Nga djathi tek makaronat, ja disa nga ushqimet që ndihmojnë për humbjen e peshës

22:50 : 22/07/2024
SHENDETI

Pse shtoni peshë edhe kur hani pak?

19:41 : 03/07/2024
SHENDETI

Shtoni në peshë edhe kur merreni me aktivitet fizik? Ja arsyeja

22:50 : 05/06/2024
SHOW BIZ

Shtatzënë për herë të dytë? Bora Zemani zbulon çpo ndodh me të

11:52 : 27/06/2023
Para

Korçë, plagoset 27-vjeçari/ Ja dyshimet e policisë…

TË GJITHA

“Rezultati s’më pëlqen”/ Silvinjo: Penalltia ishte zgjedhja ime, ja pse u zëvëndësua Broja

23:47 : 07/06/2025

Broja i keqardhur: Dua të jem lideri i Kombëtares, penalltia e Manajt? E gjuajti shumë…

23:27 : 07/06/2025

“Barazimi rezultat i keq”, Gjimshiti: Çunat dhanë maksimumin por nuk mjaftoi!

23:19 : 07/06/2025

Horoskopi, e diel, 8 Qershor 2025/ Lexoni parashikimin e yjeve për shenjën tuaj

23:00 : 07/06/2025

Shans i humbur për Shqipërinë, Anglia merr arratinë! Si ndryshon renditja në Grupin K

22:54 : 07/06/2025

Shqipëria dështon të mposhtë Serbinë, Manaj bën “mëkat” me penalltinë e humbur

22:42 : 07/06/2025

Stresi/ Ja disa mënyra si të menaxhosh atë gjatë periudhave të ngarkuara

22:40 : 07/06/2025


RRETH NESH

Boldnews.al mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.
Na kontakto: [email protected]

NA NDIQ

  • Kontakt

2025 Boldnews Dev By Techzero1.com

  • KRYESORE
  • INVESTIGIME
  • OP-ED
  • VETTING
  • AKTUALITET
  • POLITIKE
  • SPORT
    • Euro 2024
  • TE TJERA
    • PRIVACY POLICY
    • KONTAKT
    • EKONOMI
    • SHENDETI
    • SHOW BIZ
    • KULTURE
    • POLITIKE
    • KRONIKE
    • TEKNOLOGJI
    • VIDEOT KRYESORE TE DITES
    • VIDEO
    • BOLD BLOG
    • FOTOGRAFI
    • HOROSKOPI
    • NDRYSHE
    • RAJONI
    • BOTA
    • SOCIALE
  • ZGJEDHJE 2025

2025 Boldnews Dev By Techzero1.com