A i mungoi Donaldi në ditën e saj të lindjes? Çfarë thotë Bora Zemani

Bora Zemani, festoi dy ditë më parë ditën e saj të lindjes.Ajo mbushi 30 vjeç dhe gëzimin e kësaj dite e ndau me kolegë, familjarë, miq të vjetër e të rinj.

Në festën e saj ishin të ftuar edhe dy këngëtarët, Klajdi dhe Bruno, të cilët kënduan gjatë gjithë mbrëmjes.