Kullat në PD/ Aktivisti: Është arritur marrëveshje mes palëve

Aktivisti Titi Seranaj shprehet se është arritur një marrëveshje mes palëve për ndërtimin e kullave në ambientet ku ndodhet selia e Partisë Demokratike.

“Ajo që duhet të kuptoj publiku dhe që nuk fshihet dot në lidhje me projektin e kullave mbi truallin e selisë demokratike është fakti që në drejtoritë e urbanistikës së bashkive nuk depoziton dot për shqyrtim asnjë kërkesë për leje zhvillimore apo ndërtimore pa dokumentin bazë, certifikatën e pronësisë, apo marrëveshjen noteriale midis palëve në rastin konkret”, shkruan ai në një postim në rrjetet sociale.

LEXO EDHE  VIDEO/ Përplasjet te 5 Maji, policia shoqëron forcërisht banorët protestues

“Këtë e di edhe fshatari më i largët në Republikën e Shqipërisë që kërkon të ndërroj tjegullat e shtëpisë së vetë. Fakti që kërkesa për leje të këtij projekti është depozituar, tregon se faza e marrëveshjes mes palëve, është kryer”, shton ai.