Ishte shumë i bukur dhe joshte gratë, modeli dëbohet nga Arabia Saudite

Foto: Instagram

Modeli Omar Borkan nga Dubai, u dëbua nga Arabia Saudite për një arsye të pakuptimtë, sepse ishte shumë i pashëm. Omar u dëbua së bashku me dy burra të tjerë sepse ato joshnin gratë.

Omar Borkan Al Gala po merrte pjesë në Festivalin vjetor të Janadriyah saudit kur atij dhe disa burrave të tjerë iu kërkua të largoheshin nga vendi.

LEXO EDHE  Partnerja e Shpat Kasapit rrëfen vështirësitë e lindjes: S'kisha provuar dhimbje më të madhe në trup

“Një zyrtar i festivalit tha se tre burrat u nxorën jashtë me arsyetimin se ishin shumë të pashëm dhe se anëtarët e Komisionit kishin frikë se gratë mund të binin në dashuri”, -raportoi gazeta arabe Elaph.