Bashkëshortja e Ilir Shaqirit tregon dy banorët që nuk i pëlqejnë në “Big Brother”

Foto: Instagram

Emanuela, gruaja e Ilir Shaqirit, ka folur në “Goca dhe Gra” për rrugëtimin e tij ne “BBV’ dhe ka treguar banorët më pak të preferuar

Ajo tregoi se është habitur nga fakti se si Iliri përballon situatat me qetësi ndonëse sipas saj sulmohet shpesh nga banorët e tjerë.

Banorët më pak të preferuar të Emanuelës janë Beniada dhe Eltioni.

LEXO EDHE  Dikur armiq, Stresi bën gjestin e papritur për Noizyn

Emanuela: Beniada, është një njeri që nuk mban shumë qëndrime, nuk pozicionohet. Luan shumë me Ilirin, por megjithatë e nominon. Eltoni. Ata njihen me Ilirin. Nëse do ta kishte ditur që ka probleme, duhet t’ia thoshte që në fillim”, tha Emanuela