COVID-19, shtatë shtete regjistrojnë më shumë se 150 mijë të vdekur

Më shumë se 150 mijë persona kanë humbur betejën me koronavirusin në Britani të Madhe që kur ka nisur pandemia. Me 313 vdekjet e regjistruara të shtunën ky shtet arriti në 150 mijë e 57 të vdekur prej COVID-19. Mbretëria e Bashkuar u bë shteti i shtatë që ka kaluar shifrën e 150 mijë vdekjeve prej virusit.

Më herët këtë shifër e kishin tejkaluar Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Brazili, India, Rusia, Meksika dhe Peruja.