Kufizimet për lëvizjen e automjeteve, vendosen oraret dhe masat

Bashkia e Tiranës ka publikuar masat e reja për menaxhimin e qarkullimit të makinave në kryeqytet, ku do të ketë dhe gjoba ndaj drejtuesve të automjeteve që variojnë nga 5 mijë-10 mijë lekë të reja.

LEXO EDHE  Tentoi të vidhte pikën e këmbimit valutor, arrestohet 19-vjeçari

Qarkullimi i mjeteve të tonazhit të rëndë ndalohet në brendësi të Unazës së Vogël gjatë orarit (07:00-22:00).

Vijon…

Kufizimet për lëvizjen e automjeteve, Bashkia e Tiranës vendos oraret dhe masat