Çfarë po ndodh në PD? Njerëz me kapuçë të zinjë brenda në seli

Syri TV, ka publikuar një foto, ku pretendohet se janë persona që ruajnë selinë e PD dhe Lulzim Bashën, si një “grup i gatshëm” për çdo skenar.

Sipas kësaj media, këto persona janë të armatosur.

“Personat që shihni në foto është bërë brenda Partisë Demokratike dhe janë të gjithë të maskuar si dhe të armatosur. Fatkeqësisht PD nuk duket më si kështjellë e lirisë, por si celulë terroriste”.

LEXO EDHE  "Non grata", Berisha: Sekretari i Shtetit lëndoi dinjitetin tim me shpifje

Ditën e shtunë në selinë e PD, do të ketë një protestë, ku është paralajmëruar nxjerrja e Lulzim Bashës nga selia (nëse ai do të jetë aty).