Stuhia e dëborës shkakton ‘tmerr’ në SHBA

Stuhia e madhe e dëborës është bërë shkak që dhjetëra makina të qëndronin të bllokuara në një autostradë në Virxhina për të paktën 24 orë.

Mediat e huaja raportojnë se të rritur dhe fëmijë përjetuan makthin e trafikut për një kohë të gjatë, madje disa prej tyre nuk kishin ushqim dhe ujë.

LEXO EDHE  Rreziku jo real në BE nga azilkërkuesit e Ballkanit Perëndimor

Autostrada I-95 u mbyll në dyja anët në një gjatësi prej 86 kilometrash.

Bllokimi i trafikut filloi dje pasi më shumë se 30 cm borë ra në disa pjesë të Shteteve të Bashkuara juglindore dhe bregdetit të Atlantikut, duke shkaktuar aksidente rrugore. Rreth 20 makina u braktisën në autostradën I-95 në Virxhinia.