Si të aplikoni nga telefoni për kolaudimin e makinës, 5 hapat që duhet të ndiqni

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka publikuar në faqen zyrtare në Facebook hapat si mund të rezervoni online për kontrollin teknik të makinave duke shmangur radhët, por edhe sekserët.

Postimi i plotë

Rezervimi i orarit të Kolaudimit të mjetit rrugor kryhet direkt online 📲💻🖥, për të gjitha Qendrat e Kontrollit Teknik pranë drejtorive rajonale të DPSHTRR! ✔️🔝🔍

Risia është se ky sistem i ri rezervimi ofrohet me autentifikim në llogarinë e secilit tek seksioni “Makina ime” në e-Albania, duke eliminuar spekullimet dhe sekserët që abuzonin dikur me radhën! ✅

LEXO EDHE  Shkelja disiplinore/ Gjyqtarja Kapedani dhe ILD arrijnë marrëveshje, 6 muaj me pagë minimale

Mirëadministrojmë linjat, personelin, kohën e çmuar për të gjithë ⏳, normalizojmë rrjedhën e shërbimit duke shmangur flukset artificiale “nisem pa plan, kur më teket, vonohem radhëve”! 🤝

ℹ️ Njihuni me kujdes me informacionin dhe përshkrimin e aplikimit❗️

🌐 Hyni përmes faqeve:
www.e-albania.al
www.dpshtrr.gov.al
#DPSHTRR #MIE #AKSHI
#AutomotorizimiShqiptar