Netflix publikon më 23 dhjetor një film për shqiptarët

Netflix

Nga 23 dhjetori, filmi “Arbëria” me regji të regjisores me origjinë kalabreze, Francesca Oliverit, do të shfaqet në platformën Netflix.

Ky film i është kushtuar arbëreshëve të Italisë.

Filmi debutues i Francesca Olivierit, “Arbëria”, është një nder për kulturën arbëreshe. Filmi tregon historinë e kthimit në origjinë të Aidës, një e re arbëreshe iniciative dhe autonome, e cila duhet të merret me identitetin e saj social dhe kulturor.

LEXO EDHE  Nevina Shtylla zbulon pse e mban të fshehtë identitetin e partnerit