Reshjet e shiut gjatë 24 orëve të fundit shkaktojnë shembje dherash dhe gurësh në aksin Lezhë-Ungrej

Reshjet e shiut të rëna gjatë 24 orëve të fundit kanë shkaktuar shembje gurësh dhe dherash në Aksin Lezhë-Ungrej. Rreth 4 km larg qendrës së fshatit Ungrej ka pësuar rrëshqitje të tokës, duke izoluar totalisht banorët e 9 fshatrave të kësaj Njësie Administrative.

LEXO EDHE  Covid-19 në Shqipëri, 5 humbje jete dhe 2156 raste të reja. Harta

Në atë Zonë rapotohet nga banorët se ka patur edhe herë të tjera rrëshqitje të tokës, duke izoluar qindra banorë të këtyre fshatrave.