Mësuesja ju dërgon foto të ‘nxehta’ nxnësve minorenë (FOTO)

Një mësuese zëvendësuese në një shkollë të mesme të Karolinës së Veriut është akuzuar për dërgimin e fotove dhe videove seksuale tek nxënësit e saj meshkuj 13 dhe 14-vjeçarë.

Emily Durden, nga Shelby, u arrestua të enjten e kaluar dhe u burgos për tre akuza: sjellje të pahijshme me një student, shfrytëzim seksual të shkallës së dytë të një të mituri dhe akuza për shfaqje të materialeve të dëmshme për një të mitur.

LEXO EDHE  Po shuante qirinjtë e tortës së ditëlindjes, 34-vjeçares i digjen flokët, vetullat e qerpikët

Durden, e cili më parë ka punuar si mësues zëvendësues në shkollën e mesme Crest, u lirua të nesërmen pasi kishte paguar një garanci prej 50,000 dollarësh. Në kushtet e lirimit, 19-vjeçarja duhet të qëndrojë larg shkollës dhe të mos kontaktojë me adoleshentët.