I komanduar si kreu i degës së PD Fier: Nuk më interesojnë përplasjet, luftën e kam me Ramën

Agron Kapllanaj, kreu i emëruar i degës së PD në Fier, ka pranuar sot se janë ndryshuar bravat e dyerve të zyrave në këtë seli partie.

Nuk dihet nëse ky vendim për ndryshimin e bravave të dyerve, ka lidhje me takimet që zhvillonin anëtarët e Kryesisë së degës së Fierit në kuadrin e Foltores, por Kapllanaj tha se këtu nuk ka asgjë të çuditshme pasi atij i janë dorëzuar çelësat e zyrës së bashku me një procesverbal.

“Nuk kam thirrur ndonjëherë mbledhje urgjente. Unë jam komanduar të drejtoj degën e Partisë Demokratike në Fier deri sa kjo degë të shkojë në zgjedhje sipas statusit të PD që më rezulton të jetë vitin e ardhshëm.

Sa u takon shqetësimit të zyrave, këto janë zyra të PD dega Fier që ish kryetari ka më shumë se një vit që ka dhënë dorëheqen dhe me vendim të kryesisë unë jam komanduar të drejtoj këtë degë deri në zgjedhjet e ardhshme.

LEXO EDHE  Dega e PD-së Vorë: 83% delegatëve kanë firmosur për 11 Dhjetorin

Unë e kam marrë në dorëzim nga funksionarë të PD të cilët kanë ardhur me procesverbal më kanë dhënë celësat dhe procesverbalin dhe kam marrë celësat e zyrës, e cila është e degës së PD Fierit, është zyrë e demokratëve të Fierit.

Aksionin politik ne e kemi kundër keq qeverisjes, kundër Edi Ramës dhe kundër masakrës zgjedhore të 25 prillit dhe nuk kemi asgjë të ndajmë mes njëri-tjetrit.

Mendimet ndryshe brenda PD janë mendime që më shumë se cdo forcë tjetër politike të shprehen në partinë demokratike. Kështu që në foltore mund të shkojë cilido demokrat që do të dëgjojë mendimet ndryshe.

Nuk më shpeqëson asgjë nga këto që po përflitet por jemi në aksionin politik kundër keq qeverisjes së Edi Ramës”, tha Kapllanaj.