“Besa Trans”, Prokuroria në vend ende s’ka hapur procedurë

Për momentin, përgjegjësia për problemin me licencat e autobusit përfundon me doganierët e pezulluar dhe shefin e gjobitur.

Prokuroria do ta presë hetimin nga Bullgaria ndërsa organet në Sofje do të hetojë si mundet që autobusi pa dokumente valide të hyjë në territorin e tyre. Përndryshe, “Besa Trans” mund të vazhdojë të punojë, por si kompani tjetër.

LEXO EDHE  Tërmeti godet Italinë, ja sa ballë ishte