Urdhëri i Manastirliut: Ndalohen grumbullimet deri në 29 nëntor

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, ka firmosur sot lënien në fuqi deri në 29 nëntor, të vendimit për të ndaluar grumbullimet në vende të mbyllura apo të hapura.

“Në urdhrin nr.633 datë 1.11.2020 “Për ndalimin e grumbullimeve në vende të mbyllura apo të hapura” të ndryshuar bëhet ndryshimi si vijon:

1. Në pikën 1 të urdhrit, togfjalëshi deri në datën 15.11.2021 zëvendësohet me togfjalëshin “deri në datën 29.11.2021”. Ky urdhër hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në fletoren zyrtare”, shkruhet në vendimin e Ministrisë.

LEXO EDHE  Kadilli: Berisha dhe Basha duhet të ikin nga Partia Demokratike pasi të dy po luajnë lojë politike

Ndërkohë që Shqipëria vijon të përballet me disa qindra raste ditore të reja të Covid-19, ndërsa ka një rritje të numrit të personave që humbasin jetën, veçanërisht prej fillimit të muajit tetor.