Rruga e Arbrit e mbyllur deri në 29 Nëntor

Qytetarët që udhëtojnë nga Tirana në drejtim të Peshkopisë duhet të zgjedhin akse të tjera pas rruga e Arbrit vijon të jetë e mbyllur deri më 29 nëntor për shkak punimesh.

Lajmin e ka bërë kompania ndërtuese e cila njofton të gjithë qytetarët që udhëtojnë nga Tirana në drejtim të Peshkopisë dhe anasjelltas, të vijojnë të frekuentojnë akset e tjera rrugore lidhëse me Tiranën deri më datë 29.11.2021.

LEXO EDHE  Dita ndërkombëtare antikorrupsion, Basha: Koha për angazhim në përballjen me të korruptuarit

“Kërkojmë mirëkuptimin e përdoruesve të mjeteve dhe të banorëve deri në njoftimin e radhës për qarkullim në Rrugën e Arbrit”, thekson në njoftimin e saj kompania.