Ja kur do të hiqet ‘Çadra’ e vaksinimit nga sheshi ‘Skënderbej’

Nga 25 nëntori hiqen çadrat e vaksinimit në sheshin ‘Skënderbej’. Lajmi bëhet i ditur nga Ministria e Shëndetësisë.

‘Vaksinimi në sheshin ‘Skënderbej’ zhvendoset pranë qendrave shëndetësore

Shërbimi i vaksinimit pranë pikës së përqendruar në sheshin ‘Skënderbej’ në Tiranë do të transferohet pranë qendrave shëndetësore si dhe pikës së vaksinimit të përqëndruar në stadiumin ‘Air Albania’.

Duke filluar nga dita e enjte, datë 25 Nëntor, ekipi i vaksinatorëve dhe mjekëve do të jetë në shërbim pranë qendrave shëndetësore si dhe në Stadiumin ‘Air Albania’, aty ku do të vijojë ÇDO DITË vaksinimi anti-COVID.

LEXO EDHE  Tentuan të vjedhin shtëpinë e drejtorit të shkollës në Zejmen, bashkëpunëtori i hajdutit kapet në një spital privat në Tiranë

Për të kryer vaksinën anti-COVID, kontaktoni mjekun tuaj të familjes.

Vaksinimi anticovid është i hapur për fëmijët 12-15 vjeç me frenim të imunitetit si dhe për çdo qytetar mbi 16 vjeç. Aktualisht po kryhet edhe doza e tretë e vaksinës antiCOVID, sipas rekomandimit të mjekut të familjes’, thuhet në njoftim.