Me biçikletë të kuq, xhiroja e fundit e vogëlushit Mateo

Këto janë momentet e fundit të 8-vjeçarit Mateo Vasiu, i cili u vra dje brutalisht nga Klodian Çalameni.

Mateo ishte parë nga fqinjët duke bërë xhiro me një biçikletë të kuqe, siç provohet edhe nga pamjet që ka transmetuar Top Channel, dhe kur policia ka pyetur se kush e posedon biçikletën me ngjyrë të kuqe, ata kanë shkuar në shtëpinë e vrasësit i cili në fillim ka bërë rolin e të paditurit, ndërkohë që ishte duke pirë raki.

Ai u ka thënë policëve, ‘ pse çfarë ka ndodhur me Mateon’, ndërkohë që më pas u zbulua se ai e kishte varrosur të voglin në një cep të oborrit të tij. Ajo që e bën edhe më të tmerrshëm dhe të dhimbshëm ngjarjen , është dhe fakti se distanca mes dy shtëpive është mjaft e vogël, vetëm 15 metra larg nga njëra-tjetra.

LEXO EDHE  Pritshmëritë nga vizita e Escobar

Më pas kur policia e ka marrë në pyetje para një avokati të shtetit, ai ka ngritur supet duke thënë se kjo gjë ndodhi.