Kursi i këmbimit, forcohet euro, dollari dhe franga

Monedha e përbashkët evropiane dhe dollari amerikan kanë forcuar pozitat në kursin e këmbimit me lekun, krahasuar me një ditë më parë.

Sipas kursit zyrtar të këmbimit të Bankës së Shqipërisë, në tregun e këmbimit valutor vendas, dollari u forcua me 0.40 lekë dhe këmbehet me 105.53 lekë, ndërsa euroja fitoi terren me 0.22 lekë dhe këmbehet me 122.30 lekë.

LEXO EDHE  Xhaferaj: Rama ka dështuar me rindërtimin

Paundi britanik, krahasuar me një ditë më parë, zbriti në kuotën 144.80 lekë, duke shënuar një rënie me 0.2 lekë.

Ndërsa franga zvicerane këmbehet me 114.87 lekë, ose 0.70 lekë më shumë se një ditë më parë.