Favorizuan fituesin në tenderat e spitalit, SPAK kërkon dënim me kusht për 3 të pandehurat

SPAK kërkon nga 8 muaj burgim dhe më pas pezullimin dhe dënimin me kusht për dy vjet,  për të pandehurat Anila Ballhysa, Mimoza Zyberi dhe Ardita Beqiri.

Të treja akuzohen për “shkelje të barazisë në tendera”. Ato kanë qenë anëtare të KVO dhe kanë vlerësuar dy tendera me vlerë 5 milionë dhe 15 milionë lekë të vjetra për spitalin e Elbasanit.

LEXO EDHE  Pashko Ujka u vra sapo bleu 1 paketë, autori e qëlloi me pistoletën e futur në qese...

Sipas SPAK, ato kanë favorizuar operatorin fitues.