Kursi i këmbimit, forcohet dollari. Çfarë ndodh me euron, paundin dhe frangën

Dollari amerikan ka një rritje të lehtë në kursin e këmbimit valutor në Shqipëri, ndërkohë që e kundërta ndodh me frangën zvicerane dhe paundin britanik.

Euroja është në kuota të stabilizuara dhe nuk ka pësuar ndryshime.

LEXO EDHE  ‘Omicron’/ Duket se është më i lehtë se Delta

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 104 Shitet 104.8

Euro: Blihet 121.4 Shitet 122

Paundi Britanik: Blihet 143 Shitet 144

Franga Zviceriane: Blihet 113.4 Shitet 114.3