Zgjatja e mandatit të KPK, Halimi: Ka ende kohë, jo prioritet për PD

Ish-ministri i Drejtësisë dhe ish-nënkryetari i Komisionit për Reformën në Drejtësi, Eduard Halimi në një intervistë për ABC, shpjegon debatin e ditëve të fundit mbi zgjatjen e afateve e të organeve të vetingut.

Halimi thekson se ligjvënësit kanë parashikuar çdo hap që do të ndjek reforma në drejtësi, madje edhe afatet e këtyre organeve.

LEXO EDHE  ‘Foltorja’ e Nju Xhersit/ Berisha: Lëvizja jonë proamerikane, mjerë ata që pengojnë përpjekjen tonë për liri

Ish-ministri i Drejtësisë sygjeron që opozita nuk duhet të investohet në këtë diskutimi, pasi është përballë zgjedhjes për të vendosur mbi një organ që drejtohet nga vëllai i ministres së PS dhe një tjetër organi që drejtohet nga kunati i një tjetër ministreje të mazhorancës.