VIDEO/ Ushtarët thyejnë tulla me kokë para syve të Kim Jong-un

Ushtarët që thyejnë tulla me duar, me këmbë dhe madje edhe me kokë, thyejnë zinxhirë dhe përkulin shufrat prej hekuri.

Dhe përsëri: ushtria e shtrirë mbi copa qelqi, gozhda dhe teste të tjera ekstreme të forcës. Të gjithë nën vështrimin e Kim Jong-un, i cili buzëqeshi dhe duartrokiti i kënaqur.

Imazhe nga Koreja e Veriut, të transmetuara në televizionin shtetëror të Phenianit me qëllim që t’i tregojnë botës fuqinë e ushtarëve të Koresë së Veriut.

LEXO EDHE  SHBA ofron para për të afërmit e 10 viktimave të sulmit me dron në Kabul