“Mami më tha ta mbaj gjithë kohës”, 6-vjeçari nuk pranon të heqë maskën para fotografit

Një 6-vjeçar ka krijuar situatën më komike dhe më të pazakontë në SHBA. Mason shkoi të bënte fotografi në shkollë dhe në asnjë moment nuk pranoi që të heqë maskën, ku nga këmbëngulja e tij, ia doli të bënte atë që donte.