Bes Kallaku: Po harrojmë gjyshërit, kjo rini nuk gjen kohë as për një telefonatë

Foto marrë nga "Instagram"

Aktori i njohur i humorit, Bes Kallaku, në një intervistë për emisionin “Jeto me Orën”, ngre shqetësimin se brezi i të rinjve sot, po i harron gjyshërit.

Ai ka një mesazh për të gjithë të rinjtë, t’i telefonojnë gjyshërit për të mos i lënë në harresë.

“Ne po harrojmë jo vetëm prindërit, por edhe gjyshërit. Le të na thonë ata që po na ndjekin nëpërmjet ekranit, sa herë në javë i marrin gjyshërit e tyre në telefon. Nëse prindërit kënaqen më pak edhe ajo pak për ata është shumë, gjyshërit kënaqen vetëm me një telefonatë. Është gjynah që ky brez që po rritet, po distancohet nëpërmjet shumë elementeve dhe faktorëve tjerë nga familja dhe mbi të gjitha nga gjyshërit.

Gjyshi im i ndjerë, gjithmonë më thoshte “vizito varret e të parëve sepse është traditë që do të shërbejë në të nesërmen bë gjithçka që ti do të arrish”, thotë Besi.

LEXO EDHE  Monika Lubonja bën deklaratën e papritur: 19-vjeçe kam qenë shtruar në spital psikiatrik