Bumçi thirrje Bashës: Bëhu pjesë e zgjidhjes, nuk të ndjek më njeri

Në Open, Aldo Bumçi i mëshoi mendimit të tij se Basha nuk do të ketë mundësi të ngrejë më partinë demokratike dhe për këtë qëllim qi duhet të bashkohet me forcën e më të madhe që sipas Bumçit është Berisha.

LEXO EDHE  Maqedoni e Veriut/Votimi në burgje, sipas protokolleve por pa aparate biometrike

Berisha, tha Bumçi është ai që e ngre partinë ndërsa për Bashën tha se Basha duhet tëbëjë një hap prapa.

Bumçi tha se paria mund të bëhet e madhe ashtu sikundër në vitin 2005.