VIDEO/ 9 drejtues mjetesh të arrestuar, 278 gjoba për shpejtësi

Gjatë 24 orëve të fundit, policia rrugoreka arrestuar 9 drejtues mjetesh. Bëhet e ditur se brenda një dite janë pezulluar 25 leje drejtimi për shpejtësi që varionin nga 102 km/h në qendrat e banuara, deri në 157 km/h në rrugët interurbane.

Po ashtu, janë vendosur 278 masa administrative nga 2.000 deri në 4.000 lekë të rinj, për shpejtësi deri në 30 km/h më shumë nga tabela e lejuar.

Gjithashtu janë vendosur 305 masa për parakalime të gabuara dhe 203 masa për përdorim të aparatit celular gjatë drejtimit të mjetit, 198 për mos përdorim të rripit të sigurimit, 91 për mos përdorim të kaskës mbrojtëse.

LEXO EDHE  Kapet duke transportuar refugjatë, arrestohet i riu

Njoftohet gjithashtu se janë pezulluar 21 leje drejtimi, për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit që varionte nga 0.31 mg/l deri në 0.45 mg/l. Si dhe janë vendosur 56 masa administrative nga 5.000 deri në 15.000 lekë të rinj, për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit, që varionte nga 0.06 mg/l deri në 0.29 mg/l.