Vlorë, FNSH kontrolle në lokale dhe disa zona të qytetit. Çfarë po ndodh

FNSH dhe policia lokale po ushtron kontrolle në qytetin e Vlorës. Kontrollet janë përqëndruar në disa nga zonat, që konsiderohen si problematike në Vlorë, por edhe në lokalet e qytetit.

Kontrollet janë duke u bërë për persona në kërkim dhe armëmbajtje pa leje. Gjithashtu po kontrollohen edhe ambientet ku dyshohet se ushtrohet aktiviteti i paligjshëm i lojrave të fatit.

LEXO EDHE  Gjykata e Lartë shtyn seancën për Lulzim Berishën