“Do të vr*s”, ish-burri kërcënoi Sabrinën 2 java para lirimit nga burgu

“Do dal nga burgu dhe do të vras!”. Ky ka qenë kërcënimi që Elton Metaj i ka bërë Sabrina Begajt në një bisedë telefonike mes tyre.

Detajet janë publikuar nga gazetarja Anila Hoxha, sipas të cilës, kërcënimin, Metaj e ka bërë vetëm dy javë përpara se të dilte nga burgu i Zaharisë.

“Çështja nuk është ndjekur për një sërë rastesh neglizhente. Vetëm Gjykata është përgjegjëse?! Nëse shikon dosjet e personazheve me pikëpyetje, të gjithë bashkë, një sërë institucionesh janë bërë bashkë dhe të gjithë kanë dhënë kontribut për t’u dhënë lirinë.

LEXO EDHE  VIDEO/ Betime pa firmë e dorë në Kushtetutë, gabimet e ministrave gjatë ceremonisë në Presidencë

Përfshirë mjekë psikiatër, e panë si një person me probleme mendore. Po flasim për ata burra që ushtrojnë dhunë në familje. Që nga janari 380 burra të arrestuar për akuzën e dhunës në familje. Ishte një divorc i papranuar ishte thelbi i konfliktit të tyre, një fund historie që ai nuk ishte dakord”, tha Hoxha.