CDC: Të pavaksinuarit janë 11 herë më të rrezikuar nga COVID-19

Presidenti amerikan, Joe Biden thotë se është i zhgënjyer me përgjigjen e politikanëve opozitarë republikanë ndaj planeve të tij për të bërë vaksinat kundër COVID-19 të detyrueshme për punonjësit e kujdesit shëndetësor dhe punonjësit federalë.

Ndërkohë që Qendrat amerikane për Kontrollin e Sëmundjeve thonë se një studim i ri ka gjetur se individët e pavaksinuar kanë 11 herë më shumë gjasa të vdesin nga virusi sesa njerëzit e vaksinuar.

LEXO EDHE  Erdogan në Asamblenë e OKB: Talebanëve u mungon lidershipi gjithëpërfshirës, ka vetëm disa sinjale ndryshimi

Në disa vende kundërshtohet vaksinimi i obligueshëm.