Rezultuan pozitivë për konsumin e kokai*ës, nis hetimi për 19 ushtarët

Analizat e drogës kanë futur në telashe 19 ushtarë anglezë. The Sun shkruan se këta ushtarë dolën pozitivë për përdorimin e kokainës, duke bërë që ata të hetohen, pasi akuzohen për konsumim të lëndëve narkotike, gjatë detyrës.

Para bllokimit, regjimenti po testohej çdo disa javë, por ky raund i fundit ishte i pari për një kohë mjaft të gjatë. Kjo i ka lënë shefat absolutisht të tërbuar. Këto janë gjithashtu raste individuale, mërzia është përdorur si një justifikim për përdorimin e drogës”, shkruan The Sun.
LEXO EDHE  Krijimi i qeverisë në Gjermani/ Çfarë i bashkon e çfarë i ndan të Gjelbrit dhe FDP