Ndërprerje të energjisë nesër në Tiranë, zonat dhe oraret

OSHEE njofton se ditën e nesërme do të kryhen punime në disa kabina të energjisë elektrike për të pëmirësuar cilësinë e furnizimit.

Lajmërohet se pa energji elektrike do të mbeten pjesërisht rrugën ‘’Nasi Pavllo’’, ‘’Qemal Guranjaku’’ dhe ‘’Neço Muka’’ nga ora 09:00 deri në 16:00.

NJOFTIMI NGA OSHEE

Stakim, 16 gusht

Në vijim të investimit për përmirësimin e cilësisë së furnizimit me energji, në datën 16 gusht do të punohet në disa kabina. Pa energji gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të mbeten këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: Rruga “Nasi Pavllo”, rruga “Qemal Guranjaku”, rruga “Neço Muka”.

 

LEXO EDHE  Mbyllen votimet në Gjermani, ja exit-pollet e para