Jennifer Aniston shmang njerëzit që nuk janë vaksinuar: Nuk takoj as miqtë e mi

Aktorja e famshme Jennifer Aniston ka zbuluar se i është dashur të ‘shkëpusë’ disa raporte miqësore dhe kontakte me disa njerëz që nuk pranojnë të vaksinohen.

Unë thjesht kam humbur disa njerëz në rutinën time javore që kanë refuzuar ose nuk kanë zbuluar nëse ishin apo jo të vaksinuar, dhe ishte për të ardhur keq.

Unë mendoj se është detyrimi juaj moral dhe profesional për të informuar, pasi ne nuk jemi të gjithë të mbushur dhe të testuar çdo ditë. Është e ndërlikuar sepse secili ka të drejtën e mendimit të tij – por shumë mendime nuk ndihen të bazuara në asgjë përveç frikës ose propagandës”- tha ajo.

LEXO EDHE  U nis me të dashurin në një udhëtim, zhduket në mënyrë misterioze vlogerja/ Dyshimet e policisë