Njihuni me qytetin që rrezikon të zhduket, niveli i ujit po ngrihet frikshëm

Makina dhe shtëpi të zhytura në ujë, udhëtarët që ecin nëpër në mes të ujit që mbërrin deri në gjunjë nga përmbytjet dhe pronarët e shtëpive duke llogaritur koston e pronave të shkatërruara.

LEXO EDHE  Humbje të ndjeshme për Unionin pas epokës Merkel

Mirësevini në Lagos gjatë sezonit të shirave.