“Makth, frikë dhe stres”/ Vjehrri i Dua Lipës në sherr me fqinjët: Na ka lënë pa gjumë

Babai i të dashurit të Dua Lipës, njëkohësisht babai i supermodeleve Hadid, Mohamed Hadid është një “ngacmues” që i ktheu jetët e fqinjëve të tij në një “makth të frikës, stresit dhe ankthit të vazhdueshëm” kur ndërtoi një rezidencë masive dhe të paligjshme mbi shtëpitë e tyre, tha një avokat në një gjykatë në Santa Monica, shkruan Daily Mail.

Avokati i fqinjëve të Hadit Lincenberg, akuzoi Hadid për ryshfet në inspektorët e Los Angeles City për të injoruar shkeljet e lejeve të ndërtimit kërkoi nga juria e katër grave dhe tetë burrave që t’u jepnin dëmshperblim të konsiderueshme fqinjëve Joe Bibi Horacek dhe John dhe Judy Bedrosian.

LEXO EDHE  E mohuan se janë të lidhur, Bora Zemani kapet "mat" me Atdhe Xharavinën (Video)

“Ne kërkojmë që ju të jepni dëmshpërblim ekonomik” për t’i kompensuar ata për “humbjen e përdorimit dhe kënaqësinë në shtëpitë e tyre” dhe “stresin dhe ankthin, frikën e vazhdueshme dhe natën pa gjumë”, ata kanë vuajtur për nëntë vitet e fundit ndërsa shtëpia që vinte mbi ta ishte në ndërtim e sipër.

Disa muaj pas akuzave penale dhe dënimeve të Hadid, fqinjët e tij të pakënaqur me atë që e panë si një shuplakë nga gjykata penale, ngritën padinë një tjetër padi civile kundër tij, më shumë se tre vjet më vonë, ata do të marrin ditën e tyre ne gjyq.

CORRE PELIGRO - Padre de Gigi y Bella Hadid dice que lo acosan por la fama  de sus hijas