Konvertimi i patentave shqiptare në Itali ka probleme, ambasada tregon çfarë po ndodh

Ambasada italiane informon se në konvertimin e patentave shqiptare dhe italiane ka patur probleme.

Pavarësisht se marrëveshja Shqipëri-Itali ka hyrë në fuqi më 12 korrik, duket se ajo nuk është plotësisht funksionale.

LEXO EDHE  “Rezultatet e para janë të hidhura”/ Kandidati i partisë së Angela Merkel pas votimeve: E dinim që gara do të ishte e ngushtë

Gjithsesi ambasada garanton se po kryhen disa verifikime dhe problemet do të zgjidhen që patentat të konvertohen sa më shpejt.