FBI paralajmëron sulme kibernetike në ‘Tokio 2020’

FBI paralajmëron për sulme të mundshme kibernetike gjatë Lojërave Olimpike të Tokios.

Zyrtarët e njësisë së hetimit tregojnë se Lojërat Olimpike ofrojnë mundësi për të mbjellë konfuzion, për të kërkuar shpërblim dhe për të shtyrë përpara qëllimet e propagandës.

LEXO EDHE  Bleu 10 kuti me banane në treg, fermeri zbulon sasi të madhe kokai*e brenda tyre

Për momentin nuk ka të dhëna për asnjë kërcënim konkret, por hakerat mund të synojnë të sulmojnë kryesisht media, hotele, mjete transporti, zyra biletash.